Log ind på Transkriptor

Hvordan logger man på Transkriptor?

Log ind på Transkriptor via Google:

• Gå til app.transkriptor.com/signIn fra Google Chrome på din computer

• Klik på knappen Fortsæt med Google.

• Log ind på din Google-konto, eller vælg mellem Google-konti, der er logget ind.

• Vent på at blive omdirigeret til Transkriptor.

Log ind på Transskriptor med e-mail:

• Gå til app.transkriptor.com/signIn fra Google Chrome på din computer

• Indtast din e-mail og adgangskode.

• Hvis oplysningerne allerede er udfyldt, og du skal logge ind på en anden konto, skal du klikke på e-mail- og adgangskodefelterne, slette de aktuelle oplysninger og skrive den anden.

Følg disse trin for at logge ind via iOS-appen:

• På din Apple-enhed skal du gå til App Store, søge i Transkriptor og derefter downloade appen.

• Indtast din e-mail og adgangskode.

• Hvis oplysningerne allerede er udfyldt, og du skal logge ind på en anden konto, skal du klikke på e-mail- og adgangskodefelterne, slette de aktuelle oplysninger og skrive den anden.

Følg disse trin for at logge ind via Android-appen:

• På din Android-enhed skal du gå til Google Play Butik, søge i Transkriptor og derefter downloade appen.

• Indtast din e-mail og adgangskode.

• Hvis oplysningerne allerede er udfyldt, og du skal logge ind på en anden konto, skal du klikke på e-mail- og adgangskodefelterne, slette de aktuelle oplysninger og skrive den anden.