Abonnementsplaner

Hvad er funktionerne ved abonnementer?

Der er to forskellige abonnementstyper for enkeltpersoner:

• Månedlige:

• Lite: 9,99 $ | 5 timer/måned

• Præmie: 24,99 $ | 40 timer/måned

• Abonnementer fornyes automatisk, hvis du ikke opsiger dit abonnement.

• Du kan bruge månedspakkerne i en måned fra den dag, du betaler. (Hvis du f.eks. tilmeldte dig den 25. januar, kan du bruge dine minutter indtil den 25. februar) Ubrugte minutter overføres ikke til næste måned.

• Brug af de minutter, der er inkluderet i din pakke, har ingen grænse for filupload. (Du kan for eksempel bruge din 5-timers pakkes minutter med 5 eller 25 filer.)

• Du kan til enhver tid opgradere eller nedgradere til andre planer.

• Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Sådan annullerer du dit abonnement:

• Gå til sektionen "Min konto", og klik på "Fakturering". Der kan du opsige dit abonnement. Hvis du ikke kan se fanen "Annuller abonnement", er abonnementet allerede annulleret og vil ikke blive fornyet.

• Hvis du abonnerer via Play Store eller App Store, skal du administrere dit abonnement via din Play Store eller App Store-konto.

• Årligt: Få 50 % rabat nu

• Lite: 59,95 $ | 5 timer/måned

• Præmie: 149,95 $ | 40 timer/måned

• Årlige planer faktureres én gang om året.

• Du kan til enhver tid opgradere eller nedgradere til andre årsplaner.

• Andre funktioner i årlige planer er de samme som månedlige planer.