Tilmeld dig Transkriptor

Sådan tilmelder du dig Transkriptor?

Tilmeld dig Transkriptor via Google:

• Gå til https://app.transkriptor.com/register fra Google Chrome

• Klik på knappen Tilmeld dig med Google.

• Log ind på din Google-konto, eller vælg mellem Google-konti, der er logget ind.

• Vent på at blive omdirigeret til transskriptoren.

Tilmeld dig Transkriptor med e-mail:

• Gå til https://app.transkriptor.com/register fra Google Chrome

• Klik på knappen Tilmeld dig med e-mail og dine e-mailadresser.

• Klik på bekræftelseslinket, som Transkriptor sender din e-mail.

• Sørg for at tjekke spam-mappen.

Tilmeld dig via iOS-appen:

• På din Apple-enhed skal du gå til App Store og søge i Transkriptor og derefter downloade appen.

• Indtast din e-mail og adgangskode.

• Klik på bekræftelseslinket, som Transkriptor sender din e-mail.

• Sørg for at tjekke spam-mappen.

Tilmeld dig via Android-appen:

• På din Android-enhed skal du gå til Google Play Butik og søge i Transkriptor og derefter downloade appen.

• Indtast din e-mail og adgangskode.

• Klik på bekræftelseslinket, som Transkriptor sender din e-mail.

• Sørg for at tjekke spam-mappen.