Hvad er Transkriptor?

Transkriptor er en online transskriptionssoftware, der fremskynder transkriptionsprocessen ved at bruge avanceret A.I.. Transcriptor leverer Android- og iPhone-apps, Google Chrome-udvidelser og en websidetjeneste. Du kan hurtigt transskribere dit Zoom-møde, podcasts eller enhver video-/lydfil. Vores webapplikation kan bruges på mange områder, lige fra transskribering af et journalistisk interview til tekstning af onlineindhold.

Du skal kun tilmelde dig og bekræfte din e-mailadresse for at modtage den gratis prøveperiode. Når du har tilmeldt dig, bliver du omdirigeret til dit kontos dashboard. Transkriptor giver dig mulighed for at starte en ny transskription, downloade transskriptionsfiler og se tidligere transskriptionsprojekter.

For at opdage Transkriptor og tilmelde dig, kan du følge dette link: https://www.transkriptor.com