Hvilke sprog understøtter du?

På hvilke sprog kan jeg transskribere?

Tjek venligst nedenfor for understøttede sprog. Vi arbejder utrætteligt på at tilføje flere snart! Hvis du har en sprogpræference, så send os venligst via chat.

Afrikaans, amharisk, arabisk, bengali, bulgarsk, burmesisk, catalansk, kinesisk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, estisk, filippinsk, finsk, fransk, tysk, græsk, gujarati, hebraisk, hindi, ungarsk, islandsk, indonesisk, irsk, italiensk, japansk, kannada, khmer, koreansk, lao, lettisk, litauisk, makedonsk, malaysisk, maltesisk, marathi, norsk, persisk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, serbisk, singalesisk, slovakisk, slovensk, spansk, swahili, svensk, tamil, telugu, thai, tyrkisk, ukrainsk, urdu, usbekisk, vietnamesisk, zulu.