Hvordan kan jeg få information om særlige tilbud og løsninger?

Hvordan kontakter man salgsteamet?

For at kontakte salgsteamet for dine ønsker om at få glæde af personlige løsninger og specialpriser, bedes du kontakte salgsteamet fra chat-sektionen ved at trykke på den blå knap nederst til højre. Angiv venligst i din besked, hvilken form for anmodning du har, og hvor mange timer du gerne vil have gavn af transskriptionstjenesten. Salgteamet vil kontakte dig så hurtigt som muligt.