Jeg downloadede TXT-fil, men den har mærkelige tegn, hvordan kan jeg rette den?

Hvordan rettes transskriptionstekst?

Der kan være to årsager til denne fejl, og begge har en hurtig løsning.

• Den første er at sikre, at du bruger Google Chrome, fordi vores editor er designet til at fungere godt med Google Chrome.

• For det andet kan din TXT-editor have en anden standardkodningskonfiguration (f.eks. ANSI), men du skal ikke bekymre dig om det. Tilføj denne udvidelse til din Chrome-browser, og åbn vores filer nemt.