Hvordan kan jeg løse betalingsfejl?

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Der er flere årsager til betalingsfejl:

• For det første skal du bruge VISA eller Mastercard kreditkort.

• Debetkort eller AMEX forårsager fejl.

• For det andet skal du sørge for, at du har tilstrækkelig saldo, og at dit kreditkort er åbent for internationale onlinebetalinger.

• Hvis du stadig modtager fejl, skal du downloade vores mobilapp og prøve din betaling via App Store eller Play Store. Sørg for at logge ind med samme mailadresse. Download venligst vores mobilapp for at abonnere via Play Store eller App Store.