Annuller betalt Transkriptor-abonnement

Sådan annullerer du betalt abonnement?

• Abonnementer fornyes automatisk, hvis du ikke opsiger dit abonnement.

• Du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

• Følg disse trin for at annullere dit abonnement:

• Gå til sektionen "Min konto", og klik på overskriften "Fakturering". Der kan du opsige dit abonnement. Hvis du ikke kan se fanen "Annuller abonnement", er abonnementet allerede annulleret og vil ikke blive fornyet.

• Hvis du abonnerer via Play Store eller App Store, skal du administrere dit abonnement via din Play Store eller App Store-konto.

Sådan annullerer du dit abonnement fra Google Play Store:

• Åbn Google Play Store på din Android-enhed.

• Kontroller, at du er logget ind på den korrekte Google-konto.

• Tryk på Menu > Abonnementer.

• Vælg det abonnement, du vil opsige.

• Tryk på Annuller abonnement.

• Følg instruktionerne.

Sådan annullerer du dit abonnement fra App Store:

• Åbn appen Indstillinger.

• Tryk på dit navn.

• Tryk på Abonnementer.

• Tryk på det abonnement, du vil administrere.

• Tryk på Annuller abonnement.

Du skal muligvis rulle ned for at finde knappen Annuller abonnement. Hvis der ikke er nogen Annuller-knap, eller du ser en udløbsmeddelelse med rød tekst, er abonnementet allerede annulleret.