Tilmeld dig Transkriptor Mobile App

Hvordan tilmelder jeg sig til Transkriptor Mobile -app?

Tilmeld dig via iOS -app:

1- På din Apple-enhed skal du gå til App Store og søge Transkriptor og derefter downloade appen.

2- Tilmeld dig let med din Google- eller Apple-konto eller indtast din e-mail og adgangskode.

• ADVARSEL: Hvis du tilmelder dig din Apple -konto, for at bruge din Transkriptor -konto også på vores websted, skal du dele din e -mail.

3- Hvis du tilmelder dig din e-mail, skal du klikke på Linklinket Verification, som Transkriptor sender din e-mail.

• ADVARSEL: Sørg for at kontrollere spam -mappen.

Det er alt! Nu kan du begynde at prøve din gratis prøve!

Tilmeld dig via
Android -app:

1- På din Android-enhed skal du gå til Google Play Store og søge Transkriptor og derefter downloade appen.

2- Tilmeld dig let med din Google eller indtast din e-mail og adgangskode.

3- Hvis du tilmelder dig din e-mail, skal du klikke på Linklinket Verification, som Transkriptor sender din e-mail.

• ADVARSEL: Sørg for at kontrollere spam -mappen.

Det er alt! Nu kan du begynde at prøve din gratis prøve!