Log ind på Transkriptor Mobile App

Hvordan logger man ind på Transkriptor mobilapp?

For at logge ind via iOS -app skal du følge disse trin:

1- På din Apple-enhed skal du gå til Transkriptor-mobilappen.

2- Hvis du tilmeldte dig din Google- eller Apple-konto, skal du klikke på '' Log ind med Google '' eller '' Log ind med Apple '', vælg konto, som du tilmeldte dig og følg instruktionerne. Hvis du tilmeldte dig din e -mail, skal du indtaste din e -mail og din adgangskode.

Hvis information allerede er udfyldt, og du skal logge ind på en anden konto, skal du klikke på e -mail- og adgangskodebokse, slette de aktuelle oplysninger og skrive den anden.

Hvis du glemmer din adgangskode, skal du klikke på '' Glemt adgangskode '' -knappen på '' Log ind '' side.

For at logge ind via Android -app skal du følge disse trin:

1- På din Android-enhed skal du gå til Transkriptor-mobilappen.

2- Hvis du tilmeldte dig din Google-konto, skal du klikke på '' Log ind med Google '', vælg Google-konto, som du tilmeldte dig og følg instruktionerne. Hvis du tilmeldte dig din e -mail, skal du indtaste din e -mail og din adgangskode.

Hvis information allerede er udfyldt, og du skal logge ind på en anden konto, skal du klikke på e -mail- og adgangskodebokse, slette de aktuelle oplysninger og skrive den anden.

Hvis du glemmer din adgangskode, skal du klikke på '' Glemt adgangskode '' -knappen på '' Log ind '' side.

Det er alt!