Hvordan kan jeg optage stemme og transkribere med mobilapp?

Hvordan kan jeg starte en transkription?

For at optage stemme/møde og transkribere din fil, skal du følge disse enkle trin:

1- log ind i Transkriptor mobilapp.

2- Klik på posten og transkribere.

3- Klik på startoptagelsesknappen i bunden.

4- Tillad adgang til mikrofonen til at registrere lydfil.

5- Start og stop din optagelse.

6- Tryk på den røde knap nederst til højre for at afslutte lydoptagelsen og klik derefter på transkriptionsknappen for at starte transkribere din lyd.

7- Vælg det sprog, og hvilken service du vil modtage, og klik derefter på Transkrivknappen.

8- Vent, indtil din lyd- eller video uploads.

9- Efter et par minutter (normalt 1/5 af fillængden) modtager du en e-mail for at underrette dig om, at din transkription er klar.

10- Gå til '' Transkripter '' side via menuen i bunden. Klik på Vis for at åbne den relevante transkription. Du kan downloade, dele og redigere dine transkriptionsfiler på denne side.