Sådan deles en fil med Transkriptor Mobile -app

Sådan deles en fil fra WhatsApp, Galleri og filer med Transkriptor Mobile App

For at dele en fil fra WhatsApp, galleri og filer med Transkriptor -mobilapp, skal du følge disse enkle trin:

WhatsAppp

1- Gå til WhatsApp.

2- Klik på stemmemeddelelse/video/lyd, som du vil dele.

3- Klik på fremad.

4- Klik på knappen Del.

5- Vælg Transkriptor Mobile App.

6- Vælg det sprog, og hvilken service du vil modtage, og klik derefter på knappen Transkriv.

7- Vent, indtil din lyd- eller video uploads.

8- Efter et par minutter (normalt 1/5 af fillængden) modtager du en e-mail for at underrette dig om, at din transkription er klar.

9- Gå til '' Transkripter '' side via menuen i bunden ved Transkriptor Mobile App. Klik på Vis for at åbne den relevante transkription. Du kan downloade, dele og redigere dine transkriptionsfiler på denne side.

Galleri

1- Klik på video, som du vil dele.

2- Klik på knappen Del.

3- Vælg Transkriptor Mobile App.

4- Vælg det sprog, og hvilken service du vil modtage, og klik derefter på knappen Transkriv.

5- Vent, indtil din lyd- eller video uploads.

6- Efter et par minutter (normalt 1/5 af fillængden) modtager du en e-mail for at underrette dig om, at din transkription er klar.

7- Gå til '' Transkripter '' side via menuen i bunden ved Transkriptor Mobile App. Klik på Vis for at åbne den relevante transkription. Du kan downloade, dele og redigere dine transkriptionsfiler på denne side.

Fil

1- Klik på lyd/video, som du vil dele.

2- Klik på knappen Del.

3- Vælg Transkriptor Mobile App.

4-valg sproget, og hvilken service du vil modtage, klik derefter på Transcribe-knappen.

5- Vent, indtil din lyd- eller video uploads.

6- Efter et par minutter (normalt 1/5 af fillængden) modtager du en e-mail for at underrette dig om, at din transkription er klar.

7- Gå til '' Transkripter '' side via menuen i bunden ved Transkriptor Mobile App. Klik på Vis for at åbne den relevante transkription. Du kan downloade, dele og redigere dine transkriptionsfiler på denne side.