Tilføj minutter

Hvordan tilføjer man minutter til Transkriptor-kontoen?

Hvis du har brug for flere minutter, kan du opgradere dit abonnement. At gøre det:

• Gå til fanen "Min konto".

• Klik på overskriften "Fakturering".

• Skift til fanen "Kontroller abonnement".

Så kan du opgradere din konto fra den side, der åbnes. Systemet opgraderer automatisk din konto, og du betaler kun prisforskellen.

I værste fald for at tilføje flere minutter, kan du købe et abonnement igen.

For at undgå dobbeltfakturering forventes hver bruger højst at have ét aktivt abonnement til enhver tid. Derfor bør du først opsige dit nuværende abonnement.