Rekisteröidy Transkriptor

Kuinka rekisteröidä Transkriptor?

Rekisteröidy Transkriptor Googlen kautta:

• Siirry osoitteeseen https://app.transkriptor.com/register Google Chromesta

• Napsauta Rekisteröidy Googlen avulla -painiketta.

• Kirjaudu sisään Google-tilillesi tai valitse sisäänkirjautuneista Google-tileistä.

• Odota, että sinut ohjataan Transkriptor.

Rekisteröidy Transkriptor sähköpostitse:

• Siirry osoitteeseen https://app.transkriptor.com/register Google Chromesta

• Napsauta Rekisteröidy sähköpostilla -painiketta ja sähköpostiosoitteitasi.

• Napsauta vahvistuslinkkiä, jonka Transkriptor lähettää sähköpostisi.

• Varmista, että tarkistat roskapostikansion.

Rekisteröidy iOS-sovelluksen kautta:

• Siirry Apple-laitteellasi App Storeen ja etsi Transkriptor ja lataa sovellus.

• Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

• Napsauta vahvistuslinkkiä, jonka Transkriptor lähettää sähköpostisi.

• Varmista, että tarkistat roskapostikansion.

Rekisteröidy Android-sovelluksen kautta:

• Siirry Android-laitteellasi Google Play Kauppaan ja etsi Transkriptor ja lataa sovellus.

• Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

• Napsauta vahvistuslinkkiä, jonka Transkriptor lähettää sähköpostisi.

• Varmista, että tarkistat roskapostikansion.