Oletko GDPR:n mukainen?

Aina kun lataat tiedoston Transkriptor, meidän on varmistettava, että se on aina suojattu. Suoritamme seuraavat vaiheet

• Salaamme ja suojaamme tietosi aina.

• Suoritamme kaikki palvelumme pilvessä.

Lisäksi emme isännöi tai käytä reitittimiämme, kuormanjakolaitteita, DNS-palvelimia tai fyysisiä palvelimia, mikä mahdollistaa ylimääräisen suojauskerroksen kaikille käyttäjiemme tiedostoille.

Palvelinkeskuksemme sijaitsee Euroopan unionissa. Se on Tier IV, PCI DSS, SOC 2 Type II ja Type I -sertifikaatti ja ISO 27001 -yhteensopiva laitos, ja olemme täysin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia.

Kaikki tiedostosi ja äänitallenteet tallennetaan Amazon.com, Inc:n infrastruktuuriin.

Teemme yhteistyötä monien suurlähetystöjen, konsulaattien, tutkimuslaitosten, lakimiesten, lääkäreiden ja toimittajien kanssa, minkä vuoksi on niin tärkeää, että turvallisuutesi ja yksityisyytesi on aina suojattu.