Latasin TXT-tiedoston, mutta siinä on outoja merkkejä, miten voin korjata sen?

Kuinka korjata transkriptioteksti?

Tähän virheeseen voi olla kaksi syytä, ja molemmilla on nopea korjaus.

• Ensimmäinen on varmistaa, että käytät Google Chromea, koska editorimme on suunniteltu toimimaan hyvin Google Chromen kanssa.

• Toiseksi, TXT-editorillasi voi olla eri oletuskoodaus (esim. ANSI), mutta älä huolehdi siitä. Lisää tämä laajennus Chrome-selaimeen ja avaa tiedostomme helposti.