Peruuta maksullinen Transkriptor-tilaus

Kuinka peruuttaa maksullinen tilaus?

• Tilaukset uusiutuvat automaattisesti, jos et peruuta tilaustasi.

• Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

• Voit peruuttaa tilauksesi seuraavasti:

• Siirry "Oma tili" -osioon ja napsauta "Laskutukset"-otsikkoa. Siellä voit peruuttaa tilauksesi. Jos et näe Peruuta tilaus -välilehteä, tilaus on jo peruutettu eikä sitä uusita.

• Jos tilasit Play Storen tai App Storen kautta, hallinnoi tilaustasi Play Store- tai App Store -tilisi kautta.

Tilauksesi peruuttaminen Google Play Store:

• Avaa Google Play Store Android-laitteellasi.

• Tarkista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.

• Napauta Valikko > Tilaukset.

• Valitse tilaus, jonka haluat peruuttaa.

• Napauta Peruuta tilaus.

• Noudata annettuja ohjeita.

Tilauksen peruuttaminen App Store:

• Avaa Asetukset-sovellus.

• Napauta nimeäsi.

• Napauta Tilaukset.

• Napauta tilausta, jota haluat hallita.

• Napauta Peruuta tilaus.

Sinun on ehkä vieritettävä alaspäin löytääksesi Peruuta tilaus -painikkeen. Jos Peruuta-painiketta ei ole tai näet punaisena viestin voimassaolon päättymisestä, tilaus on jo peruutettu.