Kirjaudu sisään Transkriptor -mobiilisovellukseen

Kuinka kirjautua sisään Transkriptor -mobiilisovellukseen?

Jos haluat kirjautua sisään iOS -sovelluksen kautta, seuraa näitä vaiheita:

1- Apple-laitteessasi siirry Transkriptor-mobiilisovellukseen.

2- Jos olet kirjautunut Google- tai Apple-tilisi kanssa, napsauta '' Kirjaudu sisään Googlen kanssa '' tai '' Kirjaudu sisään Applen kanssa '' Valitse sitten tili, jonka kanssa olet kirjautunut ja noudata ohjeita. Jos olet kirjautunut sähköpostisi kanssa, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Jos tietoja on jo täytetty ja sinun on kirjauduttava sisään toiselle tilille, napsauta sähköposti- ja salasana -ruutuja, poistaa nykyiset tiedot ja kirjoittaa toinen.

Jos unohdat salasanasi, napsauta '' Unohda salasana '' -painiketta '' Kirjaudu sisään '-sivulle.

Jos haluat kirjautua sisään Android -sovelluksen kautta, seuraa näitä vaiheita:

1- Siirry Android-laitteessasi Trankriptor-mobiilisovellukseen.

2- Jos olet kirjautunut Google-tilisi kanssa, napsauta '' Kirjaudu sisään Googlen kanssa '' Valitse sitten Google-tili, jonka kanssa olet kirjautunut, ja noudata ohjeita. Jos olet kirjautunut sähköpostisi kanssa, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Jos tietoja on jo täytetty ja sinun on kirjauduttava sisään toiselle tilille, napsauta sähköposti- ja salasana -ruutuja, poistaa nykyiset tiedot ja kirjoittaa toinen.

Jos unohdat salasanasi, napsauta '' Unohda salasana '' -painiketta '' Kirjaudu sisään '-sivulle.

Siinä kaikki!