Kuinka audio-/videotiedostojen kirjoittaminen?

Kuinka TransKriptor -mobiilisovelluksen audio-/videotiedosto transkriboida?

Tiedostojen transkribiointi noudattaa näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

1- Kirjaudu sisään TransKriptor-mobiilisovellukseen.

2- Napsauta Valitse tiedosto.

3- Valitse tiedosto.

4- Valitse kieli ja mitä palvelua haluat vastaanottaa, napsauta Transcript-painiketta.

5- Odota, kunnes ääni- tai videoiden lataukset.

6- Muutaman minuutin kuluttua (yleensä 1/5 tiedoston pituudesta) saat sähköpostin ilmoittaaksesi sinulle, että kopio on valmis.

7- Siirry '' Transcripts '' -sivulle alaosan valikon kautta. Napsauta Näytä avataksesi asiaankuuluvan transkription. Voit ladata, jakaa ja muokata transkriptiotiedostoja tällä sivulla.