Kuinka kirjoittaa URL / YouTube?

Kuinka ladata video/ääni TransKriptoriksi URL -osoitteesta?

YouTube

Tiedostojen kirjoittaminen URL -osoitteesta seuraa näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

1- Kopioi linkki äänestä/videosta.

Varmista, että linkki tai tiedosto on julkinen!
Lisätietoja napsauttamalla tätä.

2- Mene TransKriptor-mobiilisovellukseen.

3- Napsauta '' URL-osoitteesta ''.

4- Liitä linkkisi TransKriptorin syöttämiseen URL-sivulle.

Varmista, että linkki tai tiedosto on julkinen!

5- Napsauta TranceCriben-painiketta.

6- Valitse vastaanottamasi kieli ja palvelu ja napsauta TranceCriben-painiketta.

7- Odota, kunnes ääni- tai videoiden lataukset.

8- Muutaman minuutin kuluttua (yleensä 1/5 tiedoston pituudesta) saat sähköpostin ilmoittaaksesi sinulle, että kopio on valmis.

9- Siirry '' Transcripts '' -sivulle alaosan valikon kautta. Napsauta Näytä avataksesi asiaankuuluvan transkription. Voit ladata, jakaa ja muokata transkriptiotiedostoja tällä sivulla.

Google Drive / Dropbox / Microsoft One Drive

1- Kopioi linkki äänestä/videosta.

Varmista, että linkki tai tiedosto on julkinen!

Päivitä tiedostoasetukset "kuka tahansa linkillä", jotta voit käyttää tiedostoa.

Lisätietoja:

Google Drive , Dropbox , Microsoft One Drive

2- Mene TransKriptor-mobiilisovellukseen.

3- Napsauta '' URL-osoitteesta ''.

4- Liitä linkkisi TransKriptorin syöttämiseen URL-sivulle.

Varmista, että linkki tai tiedosto on julkinen!

5- Napsauta TranceCriben-painiketta.

6- Valitse vastaanottamasi kieli ja palvelu ja napsauta TranceCriben-painiketta.

7- Odota, kunnes ääni- tai videoiden lataukset.

8- Muutaman minuutin kuluttua (yleensä 1/5 tiedoston pituudesta) saat sähköpostin ilmoittaaksesi sinulle, että kopio on valmis.

9- Siirry '' Transcripts '' -sivulle alaosan valikon kautta. Napsauta Näytä avataksesi asiaankuuluvan transkription. Voit ladata, jakaa ja muokata transkriptiotiedostoja tällä sivulla.