Kuinka ladata Transkriptor Mobile App?

Kuinka ladata Transkriptor Mobile App Androidille ja iOS:lle?

Lataa iOS-sovellus

• Siirry Apple-laitteellasi App Storeen ja etsi Transkriptor tai napsauta yllä olevaa linkkiä ja lataa sovellus.

Lataa Android-sovellus

• Siirry Android-laitteellasi Google Play Kauppaan ja etsi Transkriptor tai napsauta yllä olevaa linkkiä ja lataa sovellus.

Siinä kaikki! Kun olet ladannut sovelluksen, voit rekisteröityä nopeasti Google-tililläsi, Apple-tililläsi tai sähköpostilla ja aloittaa ilmaisen kokeilun käytön!