Lisää minuutit

Kuinka lisätä minuutteja Transkriptor-tilille?

Jos tarvitset lisää minuutteja, voit päivittää tilauksesi. Tehdä se:

• Siirry "Oma tili" -välilehdelle.

• Napsauta "Laskutukset"-otsikkoa.

• Vaihda "Tarkista tilaus" -välilehdelle.

Sitten voit päivittää tilisi avautuvalta sivulta. Järjestelmä päivittää tilisi automaattisesti ja maksat vain hintaeron.

Pahimmassa tapauksessa minuuttien lisäämiseksi voit ostaa tilauksen uudelleen.

Kaksinkertaisen laskutuksen välttämiseksi jokaisella käyttäjällä odotetaan olevan enintään yksi aktiivinen tilaus kerrallaan. Tästä syystä sinun tulee ensin peruuttaa nykyinen tilauksesi.