Центар за помош

Go to Transkriptor

Преземете со имиња на звучници

Како да преземам со имиња на звучници?

За да преземете транскрипција со имињата на зборувачите, можете да ги следите овие чекори:

  • Отворете ја транскрипцијата.

  • Кликнете на копчето за преземање во горниот десен агол.

  • Проверете ја опцијата „Вклучи имиња на звучници“.

Did this answer your question?
😞
😐
😁