Центар за помош

Go to Transkriptor

Кои формати на датотеки ги поддржувате?

Кои формати на датотеки ги прифаќате?

Поддржуваме неколку аудио и видео формати. Поддржани формати на датотеки се MP3, MP4, WAV, AAC, M4A, WEBM, FLAC, OPUS, AVI, M4V, MPEG, MOV, OGV, MPG, WMV, OGM, OGG, AU, WMA, AIFF, OGA.

Ако имате различен формат, користете која било алатка за конвертор на медиуми за да ја конвертирате вашата датотека во поддржан формат. Погрижете се да одржувате висок квалитет на звукот.

Еве неколку алатки за онлајн конверзија на медиуми што можете да ги користите:

Did this answer your question?
😞
😐
😁