Центар за помош

Go to Transkriptor

Кои јазици ги поддржувате?

На кои јазици можам да препишувам?

Проверете подолу за поддржаните јазици. Работиме неуморно за да додадеме повеќе наскоро! Ако имате претпочитање јазик, ве молиме испратете ни преку разговор.

африканс, амхарски, арапски, бенгалски, бугарски, бурмански, каталонски, кинески, хрватски, чешки, дански, холандски, англиски, естонски, филипински, фински, француски, германски, грчки, гуџарати, хебрејски, хинди, унгарски, исландски, индонезиски, ирски, италијански, јапонски, каннада, кмерски, корејски, лао, латвиски, литвански, македонски, малајски, малтешки, марати, норвешки, персиски, полски, португалски, романски, руски, српски, синхалски, словачки, словенечки, шпански, свахили, Шведски, тамилски, телугу, тајландски, турски, украински, урду, узбекистански, виетнамски, зулу.

Did this answer your question?
😞
😐
😁