Центар за помош

Go to Transkriptor

На кои уреди работи Transkriptor?

На кои уреди можам да користам Тranskriptor?

Можете да прикачувате аудио датотеки од кој било уред на веб-страницата на Transkriptor. Transkriptor нуди и апликации за Android и iPhone, екстензии на Google Chrome и услуга за десктоп апликации Transkriptor. Може да ги транскрибирате вашите состаноци на Microsoft Teams, Zoom или Google Meet, гласовните пораки на Whatsapp, подкасти или која било видео/аудио датотека во рекордно време.

Создадете бесплатна сметка за да го пробате Transkriptor!

Did this answer your question?
😞
😐
😁