Центар за помош

Go to Transkriptor

Како можам да дадам повратни информации?

Дајте повратни информации.

Ќе ни биде многу благодарно да го слушнеме ако имате повратни информации за нас. Сигурни сме дека вашите мислења за Transkriptor само ќе помогнат дополнително да ја подобриме нашата апликација. Можете да испратите повратни информации од делот за разговор со притискање на синото копче долу десно.

Did this answer your question?
😞
😐
😁