Log in op Transkriptor

Hoe log ik in op Transkriptor?

Log in op Transkriptor via Google:

• Ga op je computer naar app.transkriptor.com/signIn vanuit Google Chrome

• Klik op de knop Doorgaan met Google.

• Meld u aan bij uw Google-account of kies uit ingelogde Google-accounts.

• Wacht tot u wordt omgeleid naar de Transkriptor.

Log in op Transkriptor met e-mail:

• Ga op je computer naar app.transkriptor.com/signIn vanuit Google Chrome

• Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

• Als er al informatie is ingevuld en u zich moet aanmelden bij een ander account, klikt u op de e-mail- en wachtwoordvakken, verwijdert u de huidige informatie en schrijft u de andere.

Volg deze stappen om in te loggen via de iOS-app:

• Ga op je Apple-apparaat naar de App Store, zoek in Transkriptor en download de app.

• Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

• Als er al informatie is ingevuld en u zich moet aanmelden bij een ander account, klikt u op de e-mail- en wachtwoordvakken, verwijdert u de huidige informatie en schrijft u de andere.

Volg deze stappen om in te loggen via de Android-app:

• Ga op je Android-apparaat naar de Google Play Store, zoek in Transkriptor en download de app.

• Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

• Als er al informatie is ingevuld en u zich moet aanmelden bij een ander account, klikt u op de e-mail- en wachtwoordvakken, verwijdert u de huidige informatie en schrijft u de andere.