Abonnementen

Wat zijn de kenmerken van abonnementen?

Er zijn twee verschillende abonnementsvormen voor particulieren:

• Maandelijks:

• Lite: 9,99 $ | 5 uur/maand

• Premie: 24,99 $ | 40 uur/maand

• Abonnementen worden automatisch verlengd als u uw abonnement niet opzegt.

• Vanaf de dag dat u betaalt, kunt u een maand lang gebruik maken van de maandpakketten. (Als u zich bijvoorbeeld op 25 januari heeft geabonneerd, kunt u uw minuten gebruiken tot 25 februari.) Ongebruikte minuten worden niet meegenomen naar de volgende maand.

• Voor het gebruik van de minuten in uw bundel geldt geen limiet voor het uploaden van bestanden. (U kunt de minuten van uw 5-uurpakket bijvoorbeeld gebruiken met 5 of 25 bestanden.)

• U kunt op elk gewenst moment upgraden of downgraden naar andere abonnementen.

• U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Om uw abonnement op te zeggen:

• Ga naar het gedeelte "Mijn account" en klik op "Facturering". Daar kunt u uw abonnement opzeggen. Als u het tabblad 'Abonnement opzeggen' niet ziet, is het abonnement al opgezegd en wordt het niet verlengd.

• Als u zich via Play Store of App Store heeft geabonneerd, beheer dan uw abonnement via uw Play Store- of App Store-account.

• Jaarlijks: ontvang nu %50 korting

• Lite: 59,95 $ | 5 uur/maand

• Premie: 149,95 $ | 40 uur/maand

• Jaarabonnementen worden één keer per jaar gefactureerd.

• U kunt op elk gewenst moment upgraden of downgraden naar andere jaarabonnementen.

• Andere kenmerken van jaarabonnementen zijn hetzelfde als maandabonnementen.