Hoe upload ik een bestand naar Transcriptor?

Hoe kan ik een bestand uploaden naar de Transkriptor-applicatie?

Hier zijn de stappen voor het gebruik van Transkriptor:

• Ga naar de website van Transkriptor of upload de mobiele app van Transkriptor.

• Log in of registreer met uw e-mailadres.

• Laat een bestand van het apparaat vallen en de transcriptiemachine converteert uw spraak naar tekst.

• Wanneer de transcriptie is voltooid, stuurt Transkriptor u een melding.

• Ga naar het platform en bewerk uw getranscribeerde bestand.

• Gebruik de bewerkingstool om indien nodig sprekers en tijdstempels toe te voegen.

• U kunt ook met variabele snelheden naar uw audio luisteren.

• Download het tekstbestand in het formaat dat u kiest.