Aanmelden Transkriptor

Hoe u zich aanmeldt voor Transkriptor?

Meld u aan voor Transkriptor via Google:

• Ga naar https://app.transkriptor.com/register vanuit Google Chrome

• Klik op de knop Aanmelden bij Google.

• Log in op uw Google-account of kies uit ingelogde Google-accounts.

• Wacht tot je wordt doorgestuurd naar de Transkriptor.

Meld u aan voor Transkriptor met e-mail:

• Ga naar https://app.transkriptor.com/register vanuit Google Chrome

• Klik op de knop Aanmelden met e-mail en uw e-mailadressen.

• Klik op de verificatielink die Transkriptor uw e-mail stuurt.

• Zorg ervoor dat u de spam-map controleert.

Aanmelden via iOS-app:

• Ga op uw Apple-apparaat naar de App Store en zoek in Transkriptor en download vervolgens de app.

• Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

• Klik op de verificatielink die Transkriptor naar uw e-mail stuurt.

• Zorg ervoor dat u de spam-map controleert.

Aanmelden via Android-app:

• Ga op je Android-apparaat naar de Google Play Store en zoek naar Transkriptor en download vervolgens de app.

• Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

• Klik op de verificatielink die Transkriptor naar uw e-mail stuurt.

• Zorg ervoor dat u de spam-map controleert.