Op welke apparaten werkt de Transkriptor?

Op welke apparaten kan ik de Transkriptor gebruiken?

U kunt audiobestanden vanaf elk apparaat uploaden naar de Transkriptor-website. Transkriptor biedt ook Android- en iPhone-apps, Google Chrome-extensies en de Transkriptor-desktopapplicatieservice. U kunt uw Microsoft Teams-, Zoom- of Google Meet-vergaderingen, Whatsapp-spraakberichten, podcasts of elk ander video-/audiobestand in recordtijd transcriberen.

Maak een gratis account aan om Transkriptor uit te proberen!