Annuleer betaald Transkriptor-abonnement

Hoe betaald abonnement te annuleren?

• Abonnementen worden automatisch verlengd als u uw abonnement niet opzegt.

• U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.

• Volg deze stappen om uw abonnement op te zeggen:

• Ga naar het gedeelte 'Mijn account' en klik op de kop 'Facturen'. Daar kunt u uw abonnement opzeggen. Als u het tabblad 'Abonnement opzeggen' niet ziet, is het abonnement al opgezegd en wordt het niet verlengd.

• Als u zich via Play Store of App Store heeft geabonneerd, beheer dan uw abonnement via uw Play Store- of App Store-account.

Om uw abonnement op te zeggen in de Google Play Store:

• Open op uw Android-apparaat de Google Play Store.

• Controleer of u bent ingelogd op het juiste Google-account.

• Tik op Menu > Abonnementen.

• Selecteer het abonnement dat u wilt opzeggen.

• Tik op Abonnement opzeggen.

• Volg de gegeven instructies.

Om uw abonnement op te zeggen in de App Store:

• Open de app Instellingen.

• Tik op je naam.

• Tik op Abonnementen.

• Tik op het abonnement dat u wilt beheren.

• Tik op Abonnement opzeggen.

Mogelijk moet u naar beneden scrollen om de knop Abonnement opzeggen te vinden. Als er geen knop Annuleren is of als u een vervalbericht in rode tekst ziet, is het abonnement al opgezegd.