Meld u aan bij de mobiele app van Transkriptor

Hoe u zich aanmeldt voor de mobiele app Transkriptor?

Meld u aan via iOS -app:

1- Ga op uw Apple-apparaat naar de App Store en zoek Transkriptor en download vervolgens de app.

2- Meld u eenvoudig aan bij uw Google- of Apple-account of voer uw e-mail en wachtwoord in.

• Waarschuwing: als u zich aanmeldt bij uw Apple -account, om uw Transkriptor -account ook op onze website te gebruiken, moet u uw e -mail delen.

3- Als u zich aanmeldt met uw e-mail, klikt u op de link Verification dat Transkriptor uw e-mail verzendt.

• Waarschuwing: zorg ervoor dat u de spammap controleert.

Dat is alles! Nu kunt u beginnen met het proberen van uw gratis proefperiode!

Meld u aan via de
Android -app:

1- Ga op uw Android-apparaat naar de Google Play Store en zoek Transkriptor en download vervolgens de app.

2- Meld u eenvoudig aan met uw Google of voer uw e-mail en wachtwoord in.

3- Als u zich aanmeldt met uw e-mail, klikt u op de link Verification dat Transkriptor uw e-mail verzendt.

• Waarschuwing: zorg ervoor dat u de spammap controleert.

Dat is alles! Nu kunt u beginnen met het proberen van uw gratis proefperiode!