Log in op Transkriptor mobiele app

Hoe u inlogt bij de mobiele app Transkriptor?

Volg deze stappen om in te loggen via iOS -app:

1- Ga op uw Apple-apparaat naar de mobiele app Transkriptor.

2- Als u zich hebt aangemeld met uw Google- of Apple-account, klikt u op '' Aanmelden met Google '' of '' Aanmelden met Apple '', kiest u een account waarmee u zich hebt aangemeld en de instructies volgt. Als u zich hebt aangemeld met uw e -mail, voert u uw e -mail en wachtwoord in.

Als informatie al is ingevuld en u moet inloggen op een ander account, klikt u op de e -mail- en wachtwoordvakken, verwijdert u de huidige informatie en schrijft u de andere.

Als u uw wachtwoord vergeet, klikt u op de knop '' Wachtwoord vergeten 'op' 'Aanmelden' ''.

Volg deze stappen om in te loggen via de Android -app:

1- Ga op uw Android-apparaat naar de mobiele app Transkriptor.

2- Als u zich hebt aangemeld met uw Google-account, klikt u op '' Aanmelden met Google '', Kies Google-account waarmee u zich hebt aangemeld en volg de instructies. Als u zich hebt aangemeld met uw e -mail, voert u uw e -mail en wachtwoord in.

Als informatie al is ingevuld en u moet inloggen op een ander account, klikt u op de e -mail- en wachtwoordvakken, verwijdert u de huidige informatie en schrijft u de andere.

Als u uw wachtwoord vergeet, klikt u op de knop '' Wachtwoord vergeten 'op' 'Aanmelden' ''.

Dat is alles!