Hoe kan ik spraak opnemen en transcriberen met mobiele app?

Hoe kan ik een transcriptie starten?

Volg deze eenvoudige stappen om spraak/vergadering op te nemen en te transcriberen en volg deze eenvoudige stappen:

1- Log in TransKriptor mobiele app.

2- Klik op Record en transcrib.

3- Klik op de knop Start op het opnemen onderaan.

4- Sta toegang tot de microfoon toe om een ​​audiobestand op te nemen.

5- Start en stop uw opname.

6- Druk op de rode knop rechtsonder om de audio-opname te beëindigen en klik vervolgens op de transcriptieknop om uw audio te transcriberen.

7- Kies de taal en welke service u wilt ontvangen, klik vervolgens op de knop Transcribe.

8- Wacht tot uw audio- of video-uploads.

9- Na enkele minuten (meestal 1/5 van de bestandslengte) ontvangt u een e-mail om u te laten weten dat uw transcript gereed is.

10- Ga naar de pagina '' Transcripties 'via het menu onderaan. Klik op de weergave om de relevante transcriptie te openen. U kunt uw transcriptiebestanden op deze pagina downloaden, delen en bewerken.