Hoe audio-/videobestanden te transcriberen?

Hoe het audio/videobestand te transcriberen met de mobiele app van TransKriptor?

Volg deze eenvoudige stappen om uw bestanden te transcriberen:

1- Log in TransKriptor mobiele app.

2- Klik op Kies een bestand.

3- Kies uw bestand.

4- Kies de taal en welke service u wilt ontvangen, klik vervolgens op de knop Transcribe.

5- Wacht tot uw audio- of video-uploads.

6- Na enkele minuten (meestal 1/5 van de bestandslengte) ontvangt u een e-mail om u te laten weten dat uw transcript gereed is.

7- Ga naar de pagina '' Transcripties 'via het menu onderaan. Klik op de weergave om de relevante transcriptie te openen. U kunt uw transcriptiebestanden op deze pagina downloaden, delen en bewerken.