Hoe transcriberen u van URL / YouTube?

Hoe video/audio te uploaden naar Transkriptor van URL?

YouTube

Volg deze eenvoudige stappen om uw bestanden van URL te transcriberen:

1- Kopieer link van uw audio/video.

Zorg ervoor dat de link of het bestand openbaar is!
Klik hier voor meer informatie.

2- Ga naar TransKriptor Mobile App.

3- Klik op '' van URL ''.

4- Plak uw link op TransKriptor's Voer een URL-pagina in.

Zorg ervoor dat de link of het bestand openbaar is!

5- Klik op de knop Transcribe.

6- Kies de taal en service die u wilt ontvangen en klik op de transcribe-knop.

7- Wacht tot uw audio- of video-uploads.

8- Na enkele minuten (meestal 1/5 van de bestandslengte) ontvangt u een e-mail om u te laten weten dat uw transcript gereed is.

9- Ga naar de pagina '' Transcripties 'via het menu onderaan. Klik op de weergave om de relevante transcriptie te openen. U kunt uw transcriptiebestanden op deze pagina downloaden, delen en bewerken.

Google Drive / Dropbox / Microsoft One Drive

1- Kopieer link van uw audio/video.

Zorg ervoor dat de link of het bestand openbaar is!

Om dit te doen, werkt u de bestandsinstellingen bij naar "Iedereen met de link" heeft toegang tot het bestand.

Voor meer informatie:

Google Drive , Dropbox , Microsoft One Drive

2- Ga naar TransKriptor Mobile App.

3- Klik op '' van URL ''.

4- Plak uw link op TransKriptor's Voer een URL-pagina in.

Zorg ervoor dat de link of het bestand openbaar is!

5- Klik op de knop Transcribe.

6- Kies de taal en service die u wilt ontvangen en klik op de transcribe-knop.

7- Wacht tot uw audio- of video-uploads.

8- Na enkele minuten (meestal 1/5 van de bestandslengte) ontvangt u een e-mail om u te laten weten dat uw transcript gereed is.

9- Ga naar de pagina '' Transcripties 'via het menu onderaan. Klik op de weergave om de relevante transcriptie te openen. U kunt uw transcriptiebestanden op deze pagina downloaden, delen en bewerken.