Hoe u een bestand kunt delen met de mobiele app van TransKriptor

Hoe u een bestand kunt delen van WhatsApp, galerij en bestanden met TransKriptor Mobile App

Volg deze eenvoudige stappen om een ​​bestand uit WhatsApp te delen van WhatsApp, galerij en bestanden met TransKriptor Mobile -app:

Whatsappp

1- Ga naar WhatsApp.

2- Klik op spraakbericht/video/audio die u wilt delen.

3- Klik op vooruit.

4- Klik op de knop Delen.

5- Kies TransKriptor Mobile App.

6- Kies de taal en welke service u wilt ontvangen, klik vervolgens op de knop Transcribe.

7- Wacht tot uw audio- of video-uploads.

8- Na enkele minuten (meestal 1/5 van de bestandslengte) ontvangt u een e-mail om u te laten weten dat uw transcript gereed is.

9- Ga naar de pagina '' Transcripties 'via het menu onderaan bij TransKriptor Mobile App. Klik op de weergave om de relevante transcriptie te openen. U kunt uw transcriptiebestanden op deze pagina downloaden, delen en bewerken.

Galerij

1- Klik op de video die u wilt delen.

2- Klik op de knop Delen.

3- Kies TransKriptor Mobile App.

4- Kies de taal en welke service u wilt ontvangen, klik vervolgens op de knop Transcribe.

5- Wacht tot uw audio- of video-uploads.

6- Na enkele minuten (meestal 1/5 van de bestandslengte) ontvangt u een e-mail om u te laten weten dat uw transcript gereed is.

7- Ga naar de pagina '' Transcripties 'via het menu onderaan bij TransKriptor Mobile App. Klik op de weergave om de relevante transcriptie te openen. U kunt uw transcriptiebestanden op deze pagina downloaden, delen en bewerken.

Bestand

1- Klik op audio/video die u wilt delen.

2- Klik op de knop Delen.

3- Kies TransKriptor Mobile App.

4-choot de taal en welke service u wilt ontvangen, klik vervolgens op de knop Transcribe.

5- Wacht tot uw audio- of video-uploads.

6- Na enkele minuten (meestal 1/5 van de bestandslengte) ontvangt u een e-mail om u te laten weten dat uw transcript gereed is.

7- Ga naar de pagina '' Transcripties 'via het menu onderaan bij TransKriptor Mobile App. Klik op de weergave om de relevante transcriptie te openen. U kunt uw transcriptiebestanden op deze pagina downloaden, delen en bewerken.