Minuten toevoegen

Hoe minuten toevoegen aan het Transkriptor-account?

Als u meer minuten nodig heeft, kunt u uw abonnement upgraden. Om dat te doen:

• Ga naar het tabblad "Mijn account".

• Klik op het kopje 'Facturen'.

• Ga naar het tabblad 'Abonnement controleren'.

Vervolgens kunt u uw account upgraden vanaf de pagina die wordt geopend. Het systeem upgradet automatisch uw account en u betaalt alleen het prijsverschil.

In het ergste geval kun je, als je meer minuten wilt toevoegen, opnieuw een abonnement aanschaffen.

Om dubbele facturering te voorkomen, wordt van elke gebruiker verwacht dat hij op elk moment maximaal één actief abonnement heeft. Daarom moet u eerst uw huidige abonnement opzeggen.