Volledige versie van transcriptie

Waarom ik de volledige versie van de transcriptie niet kan zien

Met het proefaccount bieden we u 90 minuten gratis transcriptie, de transcriptie-uitvoer van elk bestand is beperkt. Dit is een kans voor u om uit de eerste hand de kwaliteit en nauwkeurigheid van onze transcripties te ervaren. Als u de volledige versie van de transcriptie wilt ontvangen, moet u uw account upgraden.

Nadat u uw abonnement heeft geüpgraded, klikt u op de knop 'Volledig transcript ophalen', die zich aan het einde van uw proeftranscript bevindt.