Er du i samsvar med GDPR?

Hver gang du laster opp en fil til Transkriptor, må vi sørge for at den alltid er beskyttet. Trinnene vi tar er som følger

• Vi krypterer og beskytter dataene dine til enhver tid.

• Vi kjører alle våre tjenester på skyen.

I tillegg er vi ikke vert for eller kjører våre rutere, lastbalansere, DNS-servere eller fysiske servere, noe som gir et ekstra lag med sikkerhet for alle brukernes filer.

Datasenteret vårt er lokalisert i EU. Det er et Tier IV, PCI DSS, SOC 2 Type II og Type I-sertifikat og ISO 27001-kompatibelt anlegg, og vi er fullstendig i samsvar med General Data Protection Regulation (GDPR).

Alle filene og lydopptakene dine lagres på Amazon.com, Inc.s infrastruktur.

Vi samarbeider med mange ambassader, konsulater, forskningsinstitusjoner, advokater, leger og journalister, og det er derfor det er så viktig at din sikkerhet og personvern alltid er beskyttet.