Hvordan kan jeg få informasjon om spesialtilbud og løsninger?

Hvordan kontakte salgsteamet?

For å kontakte salgsteamet for dine forespørsler om å dra nytte av personlige løsninger og spesialpriser, vennligst ta kontakt med salgsteamet fra chat-delen ved å trykke på den blå knappen nederst til høyre. Vennligst angi i meldingen din hva slags forespørsel du har og hvor mange timer du ønsker å dra nytte av transkripsjonstjenesten. Salgsteamet vil kontakte deg så snart som mulig.