Jeg lastet ned TXT-fil, men den har rare tegn, hvordan kan jeg fikse det?

Hvordan fikser jeg transkripsjonstekst?

Det kan være to årsaker til denne feilen, og begge har en rask løsning.

• Den første er å sørge for at du bruker Google Chrome fordi redigeringsprogrammet vårt er utviklet for å fungere godt med Google Chrome.

• For det andre kan TXT-editoren din ha en annen standardkodingskonfigurasjon (f.eks. ANSI), men ikke bekymre deg for det. Legg til denne utvidelsen til Chrome-nettleseren din og åpne filene våre enkelt.