Hvordan kan jeg løse betalingsfeil?

Hvilke betalingsmåter godtar du?

Det er flere årsaker til betalingsfeil:

• For det første, vennligst bruk VISA eller Mastercard kredittkort.

• Debetkort eller AMEX forårsaker feil.

• For det andre, sørg for at du har tilstrekkelig saldo og at kredittkortet ditt er åpent for internasjonale nettbetalinger.

• Hvis du fortsatt mottar feil, last ned mobilappen vår og prøv betalingen din via App Store eller Play Store. Sørg for å logge på med samme e-postadresse. Last ned mobilappen vår for å abonnere via Play Store eller App Store.