Avbryt betalt Transkriptor abonnement

Hvordan kansellerer jeg et betalt abonnement?

• Abonnementer fornyes automatisk hvis du ikke kansellerer abonnementet.

• Du kan si opp abonnementet ditt når som helst.

• Følg disse trinnene for å kansellere abonnementet:

• Gå til "Min konto"-delen og klikk på "Fakturering"-overskriften. Der kan du si opp abonnementet ditt. Hvis du ikke ser «Avbryt abonnement»-fanen, er abonnementet allerede kansellert og vil ikke fornyes.

• Hvis du abonnerer via Play Store eller App Store, vennligst administrer abonnementet ditt via Play Store eller App Store-kontoen din.

Slik kansellerer du abonnementet ditt fra Google Play Store:

• Åpne Google Play Store på Android-enheten din.

• Kontroller at du er logget på riktig Google-konto.

• Trykk på Meny > Abonnementer.

• Velg abonnementet du vil si opp.

• Trykk på Avbryt abonnement.

• Følg instruksjonene som følger med.

Slik kansellerer du abonnementet ditt fra App Store:

• Åpne Innstillinger-appen.

• Trykk på navnet ditt.

• Trykk på Abonnementer.

• Trykk på abonnementet du vil administrere.

• Trykk på Avbryt abonnement.

Du må kanskje rulle ned for å finne Avbryt abonnement-knappen. Hvis det ikke er noen Avbryt-knapp eller du ser en utløpsmelding med rød tekst, er abonnementet allerede kansellert.