Registrer deg til Transkriptor Mobile App

Hvordan registrere deg for Transkriptor Mobile App?

Registrer deg via iOS -app:

1- På Apple-enheten din, gå til App Store og søk Transkriptor og last ned appen.

2- Registrer deg enkelt med Google- eller Apple-kontoen din eller skriv inn e-post og passord.

• ADVARSEL: Hvis du registrerer deg med Apple -kontoen din, for å bruke din Transkriptor -konto også på nettstedet vårt, bør du dele e -posten din.

3- Hvis du registrerer deg med e-posten din, klikker du på bekreftelseslenken som Transkriptor sender e-posten din.

• Advarsel: Forsikre deg om at du sjekker spam -mappen.

Det er alt! Nå kan du begynne å prøve din gratis prøveperiode!

Registrer deg via
Android -appen:

1- På Android-enheten din, gå til Google Play Store og søk Transkriptor og last ned appen.

2- Registrer deg enkelt med Google eller skriv inn e-post og passord.

3- Hvis du registrerer deg med e-posten din, klikker du på bekreftelseslenken som Transkriptor sender e-posten din.

• Advarsel: Forsikre deg om at du sjekker spam -mappen.

Det er alt! Nå kan du begynne å prøve din gratis prøveperiode!