Logg inn på Transkriptor Mobile App

Hvordan logger jeg på Transkriptor Mobile App?

For å logge inn via iOS -appen, følg disse trinnene:

1- På Apple-enheten din, gå til Transkriptor Mobile App.

2- Hvis du registrerte deg med Google- eller Apple-kontoen din, klikker du på '' Logg på med Google '' eller '' Logg på med Apple '', velg deretter konto som du registrerte deg med og følger instruksjonene. Hvis du registrerte deg med e -posten din, skriv inn e -post og passord.

Hvis informasjon allerede er fylt ut og du må logge på en annen konto, klikker du på e -post- og passordboksene, sletter gjeldende informasjon og skriv den andre.

Hvis du glemmer passordet ditt, klikker du på '' Glemt passord '' -knappen på '' Logg på '' -siden.

For å logge inn via Android -appen, følg disse trinnene:

1- På Android-enheten din, gå til Transkriptor Mobile-appen.

2- Hvis du registrerte deg med Google-kontoen din, klikker du på '' Logg på med Google '', velg Google-konto som du registrerte deg med og følger instruksjonene. Hvis du registrerte deg med e -posten din, skriv inn e -post og passord.

Hvis informasjon allerede er fylt ut og du må logge på en annen konto, klikker du på e -post- og passordboksene, sletter gjeldende informasjon og skriv den andre.

Hvis du glemmer passordet ditt, klikker du på '' Glemt passord '' -knappen på '' Logg på '' -siden.

Det er alt!