Hvordan kan jeg spille inn tale og transkribere med mobilapp?

Hvordan kan jeg starte en transkripsjon?

For å registrere tale/møte og transkribere filen din, følg disse enkle trinnene:

1- Logg på Transkriptor Mobile App.

2- Klikk på post og transkribere.

3- Klikk på Start opptaksknapp på bunnen.

4- Tillat tilgang til mikrofonen for å registrere lydfilen.

5- Start og stopp innspillingen.

6- Trykk på den røde knappen nederst til høyre for å avslutte lydopptaket og klikk deretter på transkripsjonsknappen for å starte transkribere lyden.

7- Velg språket og hvilken tjeneste du vil motta, og klikk deretter på Transcribe-knappen.

8- Vent til lyd- eller videoopplastingen din.

9- Etter noen minutter (vanligvis 1/5 av fillengden) vil du motta en e-post for å varsle deg om at transkripsjonen din er klar.

10- Gå til '' Transkripsjoner '' -siden via menyen nederst. Klikk på Vis for å åpne den aktuelle transkripsjonen. Du kan laste ned, dele og redigere transkripsjonsfilene dine på denne siden.